HTML

Nanotechnológia blog

Minden, ami nano - könnyedén, elfogultan, fizikus szemmel.

Innen nanóztok ti

Locations of visitors to this page

Felhasználási feltételek

Creative Commons Licenc

További olvasnivaló

GA

Szolgálati közlemény: Nem hiába

2009.06.27. 23:25 AttoFemto

 „Nem, látjátok, nem hiába firkálok...” Ma kaptam egy igazi pozitív visszejelzést, a nanopaprika.eu szerkesztője keresett meg e-mailben. Az említett honlap egy közösségi portál, melyen a The International NanoScience Community tagjai blogolnak, fórumoznak, ismerkednek. Az angolul tudóknak mindenképp érdemes ellátogatni az oldalra.

 Jogosan merül fel a kérdés, hogy ha ilyen jól működő közösségi oldalak találhatók a neten, akkor mi szükség van erre a blogra? Nos, míg a létező tartalmak főként a szakembereknek és a nagyon tájékozott érdeklődőknek hasznosak, addig én megpróbálok kicsit felületesebben, de szélesebb közönséghez szólni. És ami talán a legfontosabb: magyarul. Az angolul nem tudó, de érdeklődő laikus ma nagyon nehezen tud a netről bármi információt szerezni a nanotechnológia vívmányairól. Érdekes adalék: a wikipedia magyar nyelvű változatán nem található "nanocső" szócikk. Tessék csak leellenőrizni! Persze a wikipedián nem néznék jó szemmel a stílusomat, ezért indítottam inkább blogot. 

 Mindenesetre a nanoparikaweb szerkesztőinek és a közösség több, mint kétezer tagjának ezúton is sok sikert és eredményes együttműködést kívánok. 

Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nanotechnologia.blog.hu/api/trackback/id/tr251212632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása